Prosím čekejte, probíhá načítání

Prosím čekejte, probíhá načítání

Recenze hraček

Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 19:45:56
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




obdrželi jsme jako dárek za nákup....film je super.bohužel už nemáme video.

VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 19:45:20
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




je to dárek,ale se stavebnicí už máme zkušenosti a je super.

Stavebnice Seva 4 UNI
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 19:44:35
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Je to dárek,ale jelikož už doma seva stavebnici máme,tak předpokládám ,že bude stejně super jako ta co je už doma.

Stavebnice Seva 2
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 19:44:04
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Je to dárek,tak snad bude mít syn radost.je to milovník stavebnic.

Seva Army 2
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 18:15:01
- nevyplněno






VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 18:09:25
kvalitní tvrdý papír
líbivé obrázky, alespoň pokud patříte k Pat-Mat-milům :D

nic

pěkné kvalitní provedení, hra, která zabaví :)

Pexeso Pat a Mat
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 17:10:29
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





WowWee Paper Jamz PRO - kytara 3
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 16:32:16
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Duplo 10552 - Tvořivá autíčka
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 16:26:15
- nevyplněno






VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 13:00:21
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Smart Hra - IQ Puzzle
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 12:56:31
výborná logická hra pro jednoho, baví děti i dospělé.

oblíbená hra. cvičí logické myšlení, představivost a trpělivost.

Smart hry - Vikingové v bouři
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 12:54:57
dárek zdarma

VHS

Video již nevlastním, nevhodný dárek.

VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 11:56:29
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Bruder 3570 Scania R-Serie Liebherr LKW jeřáb s L&S Modulem
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 11:27:28
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Duplo 10572 - Box plný zábavy
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 10:39:22
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Praha - Otázky a odpovědi
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 10:38:59
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




s hračkou jssem spokojena

Chi Chi Love - Color Me Mine 20 cm s taškou k vybarvení
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 10:08:28
Dobrá hračka pro začátek, tak rozsvítit si žárovku atp. Budeme postupně dokupovat vyšší verze.

Velmi základní, brzy je třeba přejít na vyšší řadu, ale to je celkem očekávatelné

Spokojenost

Voltík I.
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 08:18:29
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 08:13:23
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Puzzle 3D - Eiffelova věž (Noční edice) 3D 216 dílků
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 06:43:32
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




do sady

Lovec Duchů - pistole
Ověřený zákazník
Přidáno: 24.11.2014 06:43:13
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




dobrý

Svíčky z moře
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 22:36:50
Super hra

Hra,která děti zabaví a je u ní legrace

Postřehová hra Grabolo - JUNIOR
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 22:21:32
kromě hraní může sloužit i jako stanoviště pro velké množství petshopů, které momentálně máme všude :-)

poměrně velký domeček - hřiště, nevejde se do běžné poličky

dcera je nadšená. co víc si mohu přát ...

Littlest Pet Shop - Cirkus - poškozený obal
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 21:57:16
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Duplo 10558 - Vláček plný čísel
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 21:31:31
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Ubongo - Honba za diamanty
Katka K.
Přidáno: 23.11.2014 20:56:42
Film jako dárek dobrý

VHS? bohužel už nemáme video!!

Zboží jsme obdržei jako dárek za nákup

VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 19:36:44
- nevyplněno






VHS - Snowboarďáci
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 18:50:55
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Puzzle 3D - Eiffelova věž (Noční edice) 3D 216 dílků
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 18:13:13
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





FP Mluvící pejsek (CZ/ANG)
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 17:15:12
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




přinese ho až Ježíšek - nemohu zatím hodnotit

Lego Chima 70146 - Létající ohnivý chrám Fénix
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 16:00:42
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Tik Tak Bum
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 15:53:50
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Shnooks 3 moje kamarádka - 10 druhů
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 15:51:22
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Duplo 10528 - Školní autobus
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 14:29:55
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Fisher Price - Zpívající kytara CZ
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 12:58:43
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Star Wars 75054 - AT-AT
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 12:18:28
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Stavebnice Blok 1
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 12:18:00
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Fisher Price mluvící pejskova sestřička CZ
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.11.2014 08:29:26
- nevyplněno






VHS - Snowboarďáci
Ivana Kečkéšová
Přidáno: 22.11.2014 19:20:54
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Miminko 35cm pijící a čůrající pevné tělo s vaničkou a doplňky - Chlapeček - 2.jakkost poškozený obal
Ověřený zákazník
Přidáno: 22.11.2014 19:12:51
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Monster High Příšerky 13 přání deluxe - 3 druhy


5601 - 5640 ze 6392 recenzí
1 | …. 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | …. | 160
Buďte s námi v kontaktu
Copyright© 2008-2018 Megahračky.sk®

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více
Online chat s našim operátorem
Lacné hračky Levné hračky
1 LEGO Group.© 2017 The LEGO Group. LEGO® a LEGO logo jsou ochrannými známkami společnosti LEGO Group. © 2017 Lucasfilm Ltd. & TM. Všechna práva vyhrazena.