Prosím čekejte, probíhá načítání

Recenze hraček

Ověřený zákazník
Přidáno: 19.07.2018 16:56:56
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Nekupovala jsem toto, nevím proč mám hodbotit

Autíčko kovové
Ověřený zákazník
Přidáno: 19.07.2018 15:54:02
- nevyplněno






Svádění - masáž
Ověřený zákazník
Přidáno: 18.07.2018 07:12:07
želvička je barevná a roztomilá

koupila jsem ji mému prvnímu vnoučkovi, protože já sbírám želvy, tak mně nadchlo, že Lamaze má v nabídce i želvy, tato želvička bude od prvního dne na postýlce mého vnoučka,

Playgro - Želva Agáta
Ověřený zákazník
Přidáno: 18.07.2018 07:08:54
barevnost, variabilnost


Lego Duplo 10858 - Moji první skládací mazlíčci
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:52:57
Naprosto úžasná kabelka pro malé slečny, my obdarovali 2letou


Taška Minnie růžová
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:50:57
Syté barvy, dobře drží

Neodpovídá 50 namalovaným obličejům, jak slibuje návod, ale i tak si s barvami užily děti celé odpoledne spoustu zábavy


Velká sada obličejových barev - růžová
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:47:25
Krásný obrázek, dítko zabaví na dlouhou dobu

Trošku je z toho nepořádek, třpytky byly všude, ale s tím se počítá :-)


Třpytivý obrázek 4 ks
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:44:40
Nádherný obrázek, vhodný dárek např. pro 6leté holčičky, alespoň my jsme s tím slavili u obdarovaných úspěch :-)


Korálkový obrázek Motýl
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:43:48
Kvalitní provedení
Pasuje k různým druhům kolejí


Maxim krátká kruhová kolej 4 ks
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:43:01
Pasuje ke všem druhům dřevěných kolejí


Maxim K-výhybka 2 kusy
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.07.2018 17:41:49
Pasuje ke všem druhům dřevěných drah


Maxim 10 cm rovné koleje 4 ks
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 21:08:40
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




rovněž i zde to je dárek a tak nemohu hodnotit

LEGO Classic 10698 - Velký kreativní box LEGO
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 21:07:44
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




rovněž i zde to je dárek a tak nemohu hodnotit

LEGO Classic 10696 - Střední kreativní box LEGO
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 21:06:26
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




byl to dárek a tak nemohu já sám osobně posoudit a hodnotit

LEGO Classic 10692 - Tvořivé kostky LEGO
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 17:43:51
Pěkný obrázek, už se těšíme na skládání


Puzzle 1000 dílků -Hrad Bojnice za tmy
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 17:43:12
pěkné, moc se dětem líbí


pexeso Minnie
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 17:42:42
Hezké


omalovánka A5 Minnie
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 17:40:45
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Pěkné obrázky

Pexeso Moje první lesní zvířátka
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.07.2018 17:39:27
- nevyplněno





Každý balónek je originál, ale na obrázku byly hezčí.

Balónky mramorované
Ověřený zákazník
Přidáno: 12.07.2018 05:28:16
Hrajeme všichni, je to dobrá zábava.


V kostce - Moje první obrázky
Ověřený zákazník
Přidáno: 11.07.2018 17:51:09
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





velký plyšový pes Punťa 100 cm
Ověřený zákazník
Přidáno: 11.07.2018 15:28:23
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




lego nikdy nezklame :) Byl to dárek na přání, splnil očekávání. Hezky vyvedený, složitost úměrná věku.

Lego Friends 41313 - Letní bazén v městečku Heartlake
Ověřený zákazník
Přidáno: 11.07.2018 13:26:23
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




v POŘÁDKU

Classic CRYSTAL 33 cm - bílá kočka
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.07.2018 10:46:16
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




:-)

Bublifuk Bubblez 70 ml
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.07.2018 10:45:57
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




:-)

Bublifuk Prasátko Peppa 60 ml
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.07.2018 10:45:37
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




:-)

míč Vaiana 6 cm
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.07.2018 10:45:07
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




:-)

Lego Friends 41328 - Stephanie a její ložnice
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.07.2018 10:44:35
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




:-)

Lego Duplo 10870 - Zvířátka z farmy
Ověřený zákazník
Přidáno: 08.07.2018 17:25:50
Pěkné lego, super stavba


LEGO Minecraft 21136 - Památník v Oceánu
Ověřený zákazník
Přidáno: 07.07.2018 13:20:59
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Duplo 2304 - Velká podložka na stavění
Ověřený zákazník
Přidáno: 07.07.2018 10:34:52
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Sally blondýna
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.07.2018 21:05:44
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Produkt jsem koupila jako dárek, moc nadechl a libí se.

Nafukovací kachna 186x127 cm
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.07.2018 19:39:07
- nevyplněno






Pistole na vodu pumpovací
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.07.2018 09:09:46
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Občas nevystřelí kuličku, jinak ok

Kuličková Pistole s Municí, 21 cm
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.07.2018 09:08:00
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Atraktivní provedení, děti nadšené

Vodní Pistole Zvířátko, 3 druhy, Dp12
Ověřený zákazník
Přidáno: 05.07.2018 12:43:24
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Cestovní polštář s růžovými květy
Ověřený zákazník
Přidáno: 04.07.2018 19:39:35
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




je v pořádku

Šaty/Oblečky na panenky v krabičce - různé druhy
Ověřený zákazník
Přidáno: 04.07.2018 19:38:18
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




obličej nemá tak milý,

Panenka plast nekloubová 28cm - 4 barvy
Ověřený zákazník
Přidáno: 04.07.2018 19:37:42
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




chybí řasy, jinak ok

Panenka měkké tělo 30cm se zvukem - 2 barvy 9ks v boxu
Ověřený zákazník
Přidáno: 04.07.2018 19:36:19
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




přístupná cena, pěkné zboží

Panenka velká v sáčku


1 - 40 ze 5626 recenzí
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | …. | 141
  • Buďte s námi v kontaktu
Copyright© 2008-2016 MegaHračky.cz®

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více
Zavřít

Dobrý den, Rád poradím, ale občas se může stát, že mi odpověď může chvilku trvat.
Díky za pochopení
Operátor:
20.07.2018
04:51:21
Online chat (8:00-22:00)
Online chat s našim operátorem
Lacné hračky Levné hračky
1 LEGO Group.© 2013 The LEGO Group. LEGO® a LEGO logo jsou ochrannými známkami společnosti LEGO Group. © 2013 Lucasfilm Ltd. & TM. Všechna práva vyhrazena.